Corona Update

24 maart 2021

#WeWillenWeer!
Hiermee willen we de boodschap dat de sportscholen open moeten nog grootser maken
Miljoenen mensen missen de structuur en de energie van hun club. Meer dan een half jaar geen begeleiding, geen motivatie, geen sociale contacten. Het raakt onze clubs, maar onze sporters nog veel erger. #WeWillenWeer! .

lees hier de hele nieuwsbrief 

4 november 2020

Beste sporter,
Tijdens de persconferentie van gisteravond werd duidelijk dat de sportscholen open mogen blijven. Dat is natuurlijk super nieuws! Wel zijn er een aantal maatregelen aangescherpt. Groepslessen zijn de komende twee weken niet toegestaan (vanaf 4 november 22.00 uur).

lees verder

14 oktober 2020

Beste sporter,
Na de persconferentie van gisteravond is duidelijk geworden dat het niet goed gaat met het verspreiden van het Corona virus en dat aanscherpen van regels noodzakelijk is. Het goede nieuws is dat de fitnessbranche open mag blijven! Daar zijn we heel heel blij mee ! Maar desondanks zullen ook wij niet ontkomen aan een aantal wijzigingen.

lees verder

20 juni 2020

Goed nieuws: 1 juli mag je weer binnen sporten!
Het heeft even geduurd, maar het lange wachten wordt eindelijk beloond: vanaf 1 juli mag je weer binnen sporten bij Play-Fit. Natuurlijk gebeurt alles volgens de richtlijnen van het RIVM en houden we ons netjes aan alle voorschriften. Momenteel zijn we druk bezig met het maken van de nieuwe roosters, protocollen en zetten we de laatste puntjes op de ‘i’. We informeren je op korte termijn in een aparte nieuwsbrief hoe het sporten in zijn werk gaat vanaf 1 juli.

lees verder

1 mei 2020

Al bijna 7 weken gesloten en je wordt nog steeds geacht om zoveel mogelijk thuis te blijven! Het hele leven is anders en dit zal ook nog wel even zo blijven, welkom in de 1.5 meter samenleving. Maar toch is er wat licht en ruimte gekomen, de jeugd en jongeren mogen georganiseerd en onder begeleiding weer buiten sporten. Dat is fijn en hopelijk zet deze trend door en geeft deze ruimte geen overbelasting op de zorg, blijven de kwetsbare mensen in de samenleving veilig en houden we zicht op de verspreiding van het virus zodat heel misschien de sportscholen vanaf 20 mei ‘intelligent’ open mogen. Dit gaat gefaseerd en volgens protocol waar we later op terug zullen komen.

lees verder

31 maart 2020

Beste Play-Fit sporter,

Sinds 16 maart is er sprake van een overmacht situatie en moeten wij verplicht onze deuren sluiten. De ingrijpende overheidsmaatregelen zorgen ervoor dat wij onze diensten niet meer binnen onze accommodatie kunnen aanbieden. Op basis van de huidige informatie verwachten we dat dit ook in april nog het geval zal zijn.

Dat wij noodgedwongen gesloten zijn, wil echter niet zeggen dat we je nu niet ondersteunen en adviseren bij een gezondere leefstijl. Onze (online) diensten zullen we ook de komende periode blijven bieden en daar breiden we zelfs in uit.

lees verder

24 maart 2020

Beste Play-Fit sporter,

Het zal je niet zijn ontgaan: sinds 16 maart jl. hebben fitnessondernemers – met pijn in hun hart – de deuren moeten sluiten tot tenminste 6 april. Dat geldt ook voor ons centrum. Gisteren zijn
aanvullende maatregelen bekend gemaakt en we weten nog niet wat deze aanscherping voor onze branche betekent.

Hoe dan ook, we hebben alle begrip voor die maatregelen, want gezondheid gaat voor alles en is ons kostbaarste bezit. Dat is precies waar we ons als centrum samen met jou iedere dag voor
inzetten: gezonder, fitter en vitaler worden en blijven.

lees verder

17 maart 2020

Beste Play-Fit sporter,

Op dit moment zijn wij allen, over de hele wereld, getroffen door het Corona virus. Een pandemie, die op ieder zijn leven invloed heeft. Het is een tijd waarbij het van belang is om goed te zorgen voor de eigen gezondheid en elkaar te ondersteunen. Wij krijgen vragen over het stopzetten en/of tijdelijk bevriezen van het abonnement. Door de uitzonderlijke omstandigheden waar wij ons allen in bevinden, hebben wij tijd nodig om hiervoor een passend antwoord te formuleren.

Gezien wij allen in hetzelfde schuitje zitten en wij allen van elkaar afhankelijk zijn, hopen wij dat wij ook nu de duurzame relatie met al onze leden kunnen behouden. Sommigen zijn al jaren lid, anderen pas sinds kort, maar allen worden gewaardeerd. Jij als klant zorgt ervoor dat wij kunnen bestaan. Jouw steun en vertrouwen in de organisatie zorgt er voor dat wij ook na alle hectiek ons kwalitatief hoge aanbod kunnen blijven aanbieden. Wij vragen om je geduld, begrip en loyaliteit, juist nu in deze onzekere tijd.

Wij zijn voornemens om uiterlijk begin april te communiceren over een passende oplossing. Tot dan hopen wij dat je ons de tijd kan geven om dit vraagstuk op te lossen. In de tussen tijd, zorg goed voor jezelf en je naasten.

Stay healthy💪

Met sportieve groet,

Team Play-Fit

15 maart 2020

Beste Play-Fit sporter,

In verband met de ontwikkelingen rondom het coronavirus hebben wij besloten om per direct de deuren te sluiten tot nader bericht. We zullen met z’n allen moeten samenwerken om het verspreiden van het coronavirus in te dammen. Een spannende en onzekere tijd, waarin we met elkaar voor een enorme uitdaging staan. We weten immers niet exact wat er gaat gebeuren, en de impact op het bezoekgedrag van sportscholen is hoe dan ook enorm.

Zorg in deze tijd goed voor jezelf én voor elkaar! Om te zorgen dat je wel in beweging kan blijven zullen we trainingsmogelijkheden voor thuis gaan realiseren. Hierover volgt aankomende week meer informatie.

Neem je hygiëne en gezondheid serieus. Stay healthy💪

TOT ???…

Team Play-Fit

Copyright © 2022 Play-Fit