Archieven: Speakers

Post Type Description

Virtuele lessen

@

Je favoriete groepsles volgen wanneer het jou uitkomt?
Bijna de gehele dag (buiten de vaste lessen op het groepslesrooster om) kun je kiezen uit een ruim aanbod virtuele groepslessen dat regelmatig geüpdatet wordt. Met een eenvoudige druk op de knop bepaalt u zelf: Welke les u wilt volgen / Het niveau van de les /De duur van de les (60, 30 of 15 min.)

Wat zijn virtuele lessen?
virtuele groepslessen zijn grotendeels hetzelfde als de live groepslessen met dat verschil dat je de les nu gegeven wordt door een virtuele coach die je volgt op een beeldscherm!

De lessen worden aangeboden in de speciaal ingericht theater zaal en kunnen elk moment worden gestart via de On Demand Player. De lessen worden aangeboden op een loepzuiver groot scherm en met een goede geluidsinstallatie is het volgen van een les een ware beleving.

Bekijk de video van ClubJoy

 

coaching play-fit

Coaching

@

Het is geen geheim dat lichaamsbeweging de stemming en hoe we ons voelen ten goede komt. De coaching zal daarom (indien gewenst) merendeel vanuit beweging plaatsvinden;

  • Boks coaching
  • Wandel coaching

Om optimaal te kunnen presteren moet je fysiek en mentaal fit zijn. Dat los je niet even met een paar kunstgreepjes op, maar vereist een duurzaam, gezonde levensstijl. Play-Fit coaching is daar op gericht. Dit traject bestaat uit de drie pijlers: lifestyle, voeding en bewegen.

Mag ik je voorstellen aan holistische lifestylecoach Laura van den Berg. Als je aan Laura denkt dan zegt men; nieuwsgierig, energiek, actie, direct, enthousiast en oplossingsgericht! Ik wens voor ieder een leven waarin je je vrij voelt om te doen en laten wat je wilt, gewoon omdat dat goed voelt!

Laat mij jou begeleiden/helpen te onderzoeken om op zoek te gaan naar….. waarom je doet wat je doet en hoe het ook anders kan.

Meer info mail laura@play-fit.nl

lifestyle play-fit

Lifestyle

@

1 Beweging
Om met een open deur te starten: we bewegen te weinig! Op een enkeling na misschien, leiden we allemaal veel meer een zittend leven dan waar ons lichaam behoefte aan heeft.

Haal jij wekelijks de beweegrichtlijn:

Bewegen is goed, meer bewegen is beter.
Doe minstens 150 minuten per week aan matig intensieve inspanning, verspreid over diverse dagen. Langer, vaker en/ of intensiever bewegen geeft extra gezondheidsvoordeel.
Doe minstens tweemaal per week spier- en botversterkende activiteiten, voor ouderen gecombineerd met balansoefeningen.
En: voorkom veel stilzitten.

2 Voeding
Voeding is het belangrijkste element voor het leven. Wanneer je spreekt van fysieke voeding, heb je het over voedsel in de vorm van eten en zuurstof. Op fysiek gebied is het dan ook van belang dat de mens een voedingspatroon heeft dat bij hem / haar past.

3 Gedrag
Je hele leven door maak je dingen mee, soms fijn en soms heel vervelend. Daarnaast bepalen de normen en waarden van de mensen in je omgeving, de cultuur en je aanleg mede hoe je gebeurtenissen beleefd. Onze mentale weerbaarheid heeft invloed op ons welbevinden. Hierbij gaat het erom hoe je omgaat met (onverwachte) situaties van buitenaf. Kun je je wensen aangeven, grenzen stellen, flexibel omgaan met veranderingen?

4 Rust
Ontspanning is nodig om lichaam en geest te laten herstellen van inspanning. Je lichaam heeft na een grote inspanning de tijd nodig om weer te herstellen, maar ook heb je mentaal rust nodig. Het drukke en hectische leven van nu kan zeker zijn tol eisen. Door regelmatig even een rustmomentje inlassen wordt de batterij weer opgeladen.

Kunnen deze 4 onderdelen wel meer aandacht krijgen, doe dan mee met het programma, Fit in Body&Mind!

voeding play-fit

Voeding

@

De oplossing zit hem niet in een tijdelijke aanpassing van je dieet of beweegpatroon, maar in een structurele aanpassing van je eet- en beweeggedrag.

De instructeurs van PF kunnen advies geven op het ingevulde eetdagboek. Dieper in om erachter te komen waarom je eet wat je eet? Zoek dan de lifestylecoach op.

Laat je door ons adviseren en helpen en vraag via  (laura@play-fit.nl) je start basis voedingsschema aan.

Play Fit body en mind

Body & Mind

@

Body & Mind: Ben je altijd druk? Met werk, het gezin of met alle gedachten in je hoofd?

Begin met body & mind gerichte lessen.

Play-Fit biedt diverse vormen aan van Yoga (Yin, Hatha/Flow, club yoga) & Pilates.

De body & mind lessen verrijken je leven! Je zal gauw ontdekken dat dit een positieve invloed heeft voor lichaam en geest. Je wordt sterk & soepel, het helpt bij stress vermindering, verhelpt of voorkomt rugpijn, het verbeterd je ademhaling, het geeft meer energie, je slaapt beter en het zorgt voor meer innerlijke rust. Uiteindelijk draagt het bij aan een gezondere lifestyle en dat is een van de pijlers binnen Play-Fit.

Beweeg programma’s

@

Wij bieden de volgende programma’s:

Start@Play-Fit: De perfecte manier om Play-Fit te leren kennen! Een 6-Weeks beweegprogramma met daarin 3 trainingen per week en sporten wanneer het jou uitkomt.
1Xpwk personal training • 1Xpwk groepsles naar keuze • 1Xpwk fitness

Minus 5 Kilo!:
In de minus 5 kg gaat het om afvallen door normaal, gezond, verantwoord te eten, te bewegen en daarnaast een kijkje te nemen in het eigen gedrag! Start meerdere keren per jaar.

FIT IN BODY & MIND: Inzichten verkrijgen waarom je doet wat je doet (10-weeks programma) Start tweemaal per jaar.

Tevens bieden we programma’s aan voor mensen met: NAH (niet aangeboren hersenletsel), (Pre)Diabetes en Obesitas/Overgewicht. 

Play-Fit heeft als één van de eerste fitnesscentra in Nederland de certificering `NL-Actief Preventiecentrum` in de wacht gesleept. Deze certificering is een kwaliteitskeurmerk en staat garant voor: Geprotocolleerde begeleiding van mensen met diverse chronische aandoeningen. Wij hebben bewegingsdeskundigen op het gebied van (pre)diabetes, overgewicht/obesitas en NAH (niet aangeboren hersenletsel).

Bel voor meer informatie 020-492 26 60

PLAY-FIT groepslessen

Groepslessen

@

Play-Fit heeft een divers aanbod aan groepslessen. Wij geven onder andere
(Yin) Yoga, Pilates, Body Power, Bodyweight training, Kick Fit, Cross Fun en BBBB lessen.

Bekijk ons lesrooster hier

Fitness PLAY-FIT

Fitness

@

Fitness is een nog steeds groeiende tak van sport. Dit omdat er steeds meer mensen bewust worden dat bewegen maakt wie we zijn. Het grote voordeel ervan is dat het door iedereen beoefend kan worden. Man/vrouw, jong en oud, iedereen kan d.m.v. fitness zijn/haar conditie verbeteren. Door de combinatie van spierversterkende oefeningen en
cardiotraining wordt het lichaam fitter en wordt u de eigenaar van een mooi getraind lichaam.

Of fitness bedoeld is om, de spieren te verstevigen, sterker te worden, te revalideren of om af te vallen. Dat kan allemaal op onze fitnessapparatuur. Voor alle spiergroepen hebben wij wel een trainingsapparaat. Wij maken gebruik van een softwareprogramma waarmee de fitnessinstructeurs een individueel trainingsprogramma voor u kan maken.
Met welke doelstelling dan ook.

PT play-fit

Personal Training

@

Personal training is hot, dat personal training zich heeft bewezen als één van de meest effectieve, zo niet de meest effectieve trainingsmethoden, dat moge duidelijk zijn.
De persoonlijke aandacht, de juiste oefeningen, en de juiste kracht/cardio combinaties zorgen voor een resultaat waar je anders alleen maar jaloers op kan zijn.

Waarom Personal Training binnen Play-Fit?

– kwaliteit in begeleiden
– kennis en ervaring
– verschillende soorten trainers
– passie voor het vak
– gaan voor resultaat

Welke Personal Trainers binnen Play-Fit

Leroy Buurman
Randy Hondius
Joey Noordenbos

Copyright © 2022 Play-Fit